Par riječi o nama …

Od 6. travnja 2020. godine kada je lansirana, Samozabava.hr teži postati centralno mjesto za online kupovinu na području Doline Neretve a i sire. Sastoji se od mladog tima predanih digitalnih stručnjaka koji kontinuirano i neumorno radi na usavršavanju i inovacijama, kako bi svim kupcima, posjetiteljima i korisnicima pružili najbolju uslugu online kupnje raznovrsnog asortimana kvalitetnih i renomiranih proizvoda iz cijeloga svijeta.

Naš cilj je osigurati svima potpuno zadovoljstvo uz moderno web sučelje, personaliziranu ponudu, a kvalitetna usluga i dostava na kućni prag samo je dio razloga zašto smo bolji i drugačiji.

Nadamo se da će i tvoje iskustvo kupnje na Samozabava.hr  biti pozitivno!

MISIJA I VIZIJA

MISIJA

Pružiti kupcima najbolju uslugu online kupnje raznovrsnog asortimana kvalitetnih i renomiranih proizvoda iz cijeloga svijeta. Liderski položaj gradimo stalnim fokusom na korisnički doživljaj i iskustvo stavljajući time kupca u središte oko kojeg ćemo razvijati svoju ponudu i usluge.

VIZIJA

Postati sinonim za online kupnju – praćenjem i postavljenjem novih trendova, širinom i kvalitetom asortimana te pružanjem najbolje usluge i podrške svim našim posjetiteljima i kupcima.

Samo Zabava j.d.o.o. je tvrtka u čijem je potrfelju caffe bar / noćni bar Mr.Grey na adresi Put Marinuše 17 , Komin. Zasigurno od otvaranja, laganim koracima mjesto koje postaje sinonim vrhunskog noćnog provoda vikendom, dok na svakodnevnoj bazi svojim gostima pružamo ugodno mjesto za kavu. Trenutno brojimo 5 stalno zaposlenih djelatnika.

Potaknuti situacijom oko Coronavirusa i bolesti koju uzrokuje COVID 19 , nakon kraćeg razmišljanja s našim strateškim partnerom tvrtkom AS OPUS odlučili smo se predstaviti Vam samozabava.hr, web trogivinu najmenjenu žiteljima Doline Neretve, kako bi na što lakši način za njih došli do asortimana koji nudimo …

U vremenu koje je pred nama, predstavit ćemo Vam i neke nove naše projekte koji je tiču naših proizvodnih etiketa iz asortimana alkoholnih pića . Za sada, uživajte u ponudi svega onoga što svakodnevno susrećete u svojim caffe barovima, trgovinama i domovima …. Živi bili !